Phiên bản 1.0 QUẢN TRỊ HỆ THỐNG
Profile Avatar
Dario0959481
78 Rue Gontier-Patin
Agen, CENTRE 47000
France
05.90.72.69.23 http://www.whoizatrend.com/everton/mori-troeje-2016-76040/
roma fodboldtrøjeskade Som følge heraf manchester united barn fodboldtrøjer skulle Jeison Murillo
Inter kom ind i den anden uge af den italienske liga med vilje til at vinde efter at have tabt 0-2 mod ChievoVerona i den første uge af action. Den nye Inter-manager Frank de Boer fra Holland ville helt sikkert ikke tabe igen. Desuden finder dette andet spil sted foran deres egne tilhængere.
Der er en række værts kernespillere, der ikke kan sænkes denne gang. De er Marco Andreolli og Cristian Ansaldi fra skade. Som følge heraf real madrid vm trøje skulle Jeison Murillo spilles efter, at hun ikke kunne komme ud i det første spil i sidste uge.
Før spillet begynder, tager spillerne et øjeblik af stilhed, og publikum applauderer til minde om ofrene for et jordskælv i centrum af Italien, som hidtil har dræbt omkring 150 mennesker. En række nye ansigter ses set i ærestandene. De er investorer fra Kina, som overtog denne klub fra Erick Thohirs hånd omkring en måned siden.
6. minut Andjelkovic modtog evertonsæt et indlæg fra bagsiden inde i straffesparksfeltet, men han kunne ikke videresende bolden til Inter s mål. At skifte scoret er stadig 0-0.
Første halvdel er startet !! Mauro Icardi håndbold i straffesparksfeltet i det andet minut, men dommeren pegede ikke på det hvide punkt. Kampen fortsætter.
Det 14. minut er et forsøg på angreb fra Inter. Gennem Eder. Ganske farligt, men det var offside. Statistisk registrerede værten 65% dominans af bolden vs 35% af de besøgende.
Bản quyền thuộc về Alupvn.com